Archer Reality

Exkluzivně - Prodej stavebního pozemku 10 904 m2, Jenštejn - Dehtáry

49 900 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Tomáš Němec
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji investiční stavební pozemek 10 904 m2 pro vybudování projektu rezidenčního bydlení, Jenštejn - Dehtáry.
Pozemek se nachází v obci Jenštejn - Dehtáry. Je rovinatý, obdélníkový a nabízí plochu 10 904 m2, která je z pohledu územního plánu ideálním místem pro realizaci developerského projektu rezidenčního bydlení.

Přiložené studie nastiňují jen dvě z plejády možností, jak lze s pozemkem naložit. Bližší informace na schůzce s makléřem. K dispozici je územní plán, na vyjádření k sítím a médiím čekáme.

Dehtáry nabízí optimální polohu 2,5 km od exitu 3 dálnice D10 a tedy ideální návaznost na pražský okruh. Z kapacitního parkoviště P+R na Černém Mostě, které je vzdáleno jen 7 km / 6 minut, je snadný přístup do Prahy pomocí MHD.

Občanská vybavenost je k dispozici v okolních obcích. Školka v Jenštejně, Radonicích i Svémyslicích. Škola je v Radonicích nebo Zelenči. Pro nákupy lze využívat Centrum Černý Most nebo nedaleký Penny Market.

Dehtáry se aktuálně velmi intenzivně rozvíjí, je tedy přesně ten správný okamžik pro chytrou investici. Podrobnější informace poskytne makléř na nezávazné schůzce.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s výhodnou úrokovou sazbou.
Doporučujeme prohlídku.

Základní informace

Příjezdová komunikaceObecní
Územní plánovací informaceAno
Územní rozhodnutíNe
Stavební povoleníNe
ProjektNe
Celková plocha pozemku10904

Další vlastnosti

Plocha zahrady10627
Jiné plochy277
Inženýrské sítě na přilehlé komunikaciVodovod, Kanalizace, Elektřina
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?