Archer Reality

Prodej RD/G/S, 173 m2 plus 2xG 31m2, sklepy 38m2, pozemek 628 m2, Hřebeč (okres Kladno), ul. Příčná

8 000 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji dům/G/S, s podlahovou plochou 173 m2 plus 31m2 garáž (2x), přístřešek pro auto 12,5 m2 ,38,30m2 sklep, 11 m2 zahradní domek, Hřebeč (okres Kladno), ul. Příčná.
Rozlehlý dům se zahradou, mírně svažitou k jihu, se nachází v obci Hřebeč, 10km za Prahou. Členitá dispozice s místnostmi různých velikostí nabízí mnoho možností řešení interiéru. Jedná se původně o 2 domy, takže zde najdete dva vchody z ulice, kterými se dá vejít či vjet autem. Na zahradě je zahradní domek a 2 garáže.

V přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem v jednom prostoru, 2 pokoje, menší pracovna a prosklená zimní zahrada s vytápěním. Dále je zde menší koupelna a samostatné WC. Zimní zahrada s přímým východem do zahrady přes několik schodů.
V podkroví je jedna rozlehlá místnost se samostatným vchodem, vhodná k možnému rozdělení na dva pokoje. V druhé části podkroví jsou dva pokoje a menší místnost. Dům je podsklepený třemi místnostmi a kotelnou.

Rekonstrukce střechy a fasády proběhla v roce 2016. Všechna okna jsou plastová s dvojskly, orientovaná na západ do ulice a na východ do zahrady. Dům je vytápěn plynovým kotlem, je napojen na vodovod a kanalizaci, má také vlastní studnu.

Domu prospěje rekonstrukce interiéru a umožní různé varianty členění. Může být jako stavba s množstvím pokojů či více pracovnami nebo jej lze rozdělit na dvě domácnosti s oddělenými vchody.
Užitná plocha domu 265 m2, z toho interiér 173 m2, zbytek plochy jsou sklepy, dvě garáže a zahradní domek. Dům a drobné stavby zabírají cca 1/3 pozemku 628 m2, zbylé 2/3 jsou prostorná zahrada.

Obec je vybavena mateřskou a základní školou, prodejnou potravin a restaurací. Je zde TJ SK Hřebeč s fotbalovým hřištěm, in-line okruhem a tenisovým kurtem, zeleň u Lidického potoka k Hřebečské přehradě, kde je možné koupání či rybolov.

Dopravní spojení zajišťují autobusové příměstské linky do Prahy na Nádraží Veleslavín a Zličín, do Kladna a Slaného. 5 km je nájezd na dálnici D7, která navazuje na Pražský okruh.




Doporučujeme prohlídku.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu211
Druh objektuCihlový
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha173
SklepAno
Plocha sklepu38
Patro sklepu-1
Celkem nadzemních podlaží1
Celkem podzemních podlaží1
VýtahNe
InternetNe

Další vlastnosti

Kabel TVO2
Vybavení domuAno
Popis vybavení domuKompletní, zánovní.
Celková plocha pozemku628
Zastavěná plocha122
Plocha zahrady506
Plocha přístřešku12.50
Plocha zahradního domku11
Příjezdová komunikaceObecní
GarážAno
Plocha garáže31
Garážové stáníAno
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace, studna
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?