Archer Reality

Exkluzivně - Prodej atypického podkrovního bytu 3+kk/S, OV, 110 m2, Jenštejn (okres Praha-východ)

5 990 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Dr. Ladislav Petera
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji nadstandardní atypický podkrovní byt 3+kk/S v OV, 110 m2, 21,16m2 sklep, klidná lokalita, Jenštejn (okres Praha-východ), ul. Radonická.
Byt se nachází v žádané lokalitě blízko Prahy v obci Jenštejn v klidné části obce s výbornou dopravní dostupností do Prahy.
Byt je vytvořen kompletní rekonstrukcí půdního prostoru cihlového domu v roce 2005, čímž vznikly dvě podkrovní bytové jednotky. K bytu lze využívat i společný balkon s přístupem z chodby a na pozemku u domu je k dispozici plechová garáž.
V této podkrovní bytové jednotce je velkoryse řešen prostor pro provozní a klidnou část reprezentovanou obývacím pokojem situovaným na jih s prostornou kuchyní, s odpočinkovou částí a samostatně řešenou koupelnou s rohovou vanou a samostatným WC, kde v rámci úspory prostoru jsou instalovány posuvné dveře. V předsíni jsou prostorné vestavěné skříně. Z předsíně je vstup do druhého pokoje (ložnice), která je situována na sever. Z odpočinkové zóny obývacího pokoje je vstup po dřevěném schodišti do zvýšeného podkrovního patra s dalším pokojem. V plastových klasických oknech rolety, v podkrovních oknech žaluzie. Byt je zařízen velmi účelně, poskytuje dokonalé zázemí pro komfortní bydlení. Výhodou je i velký sklepní prostor, celkem pět sklepů, vhodných pro uložení velkého množství věcí, nebo jako skladové prostory. V obci je základní občanská vybavenost, zastávka pražské MHD cca 100m od domu, v bezprostředním okolí návaznost na cyklotrasy, sportovní areál v Radonicích se sportovní halou, venkovními kurty a jízdárnou.
Na tuto nemovitost vám můžeme zajistit financování, doporučujeme prohlídku.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu110
Stav bytuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha88.84
V nadzemním podlaží3
Vybavení bytuČástečně
Popis vybavení bytuKompletně zařízená kuchyně se spotřebiči a varnou deskou, vestavěné skříně v předsíni a v pokojích, jeden pokoj ve zvýšeném podkroví, samostatná koupelna s pračkou, samostatné WC s obklady a dlažbou, zasouvací dveře, plastová okna s roletami, střešní okna se žaluziemi, k bytu náleží celkem 5 sklepů v suterénu domu, po dohodě s majitelkou k dispozici plechová garáž na pozemku domu.
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace
Druh objektuCihlový
Stav objektuPo rekonstrukci
Celkem nadzemních podlaží3
Celkem podzemních podlaží1

Další vlastnosti

Rekonstrukce domuAno
Rok rekonstrukce domu2005
VýtahNe
GarážNe
SklepAno
Plocha sklepu21.16
Patro sklepu-1
Sklepní kójeNe
KomoraNe
InternetAno
Kabel TVJiné
PoplatkyPlatby SVJ: 1 400,- Kč, Elektřina: 1 400,- Kč, Plyn: 2 600,- Kč, Celkem: 5 400,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?