Archer Reality

Prodej RD/G/S, 67 m2, plus garáž 18,9 m2, sklepy, pozemek 265 m2, Hřebeč (okr. Kladno), ul. Příčná

3 250 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci 3+kk se zahradou 265m2, G/S, s podlahovou plochou 67m2, plus 18,9m2 garáž, 10,6m2 sklep, 12,5m2 přístřešek u vjezdu, Hřebeč (okres Kladno), ul. Příčná.
Rodinný dům se zahradou, mírně svažitou k jihu, se nachází v obci Hřebeč, s dobrou dostupností do Prahy 10 km. Je umístěn mezi zahradami s rodinnými domy. Nový majitel může využít klidu venkova a zároveň dobré dostupnosti na Prahu a Kladno.

Dům má výhodnou prodejní cenu, jelikož je potřeba v rámci rekonstrukce dobudovat kuchyň a koupelnu do interiéru a zřídit vchod od vstupních vrat. Z části předsíně v přízemí je možno oddělit prostor a vybudovat koupelnu s WC. Vedle předsíně je větší pokoj, kde je možno vybudovat kuchyňský kout a užívat jej jako obývací pokoj s kuchyňským koutem.

Z předsíně je vstup do prosklené místnosti, obklopené zelení zahrady. Z předsíně vedou schody do podkroví, kde je místnost 25 m2 se střešními okny. Podkrovní místnost je izolovaná, ale nemá dokončený sádrokartonový podhled. Tuto místnost je možné rozdělit na dva menší pokojíky. Pak by dům měl dispozici 4+kk. Přístup k domu je přes vrata s vjezdem. Za vraty je zastřešený prostor a dále je možné projet do garáže - dílny na zahradě vedle domu.

Rekonstrukce střešní krytiny a fasády proběhla v roce 2016. Všechna okna jsou plastová s dvojskly, orientovaná na západ do ulice a na východ do zahrady. Dům je vytápěn plynovým kotlem společně s vedlejším domem. Je možné zbudovat vlastní zdroj vytápění, ve sklepě je přívod vody, V současné době se připravuje vedení odpadního potrubí. Dům stojí na vlastní stavební parcele a na ni navazuje parcela zahrady.

Dům je propojen s vedlejším domem dveřmi, které se v rámci rekonstrukce zazdí. Parcely zahrad obou domů nyní nejsou oddělené plotem. Vlastník prodává oba domy a má záměr prodat oba tyto domy současně.

Obec je vybavena mateřskou a základní školou, prodejnou potravin a restaurací. Je zde TJ SK Hřebeč s fotbalovým hřištěm, in-line okruhem a tenisovým kurtem, zeleň u Lidického potoka k Hřebečské přehradě, kde je možné koupání či rybolov.

Dopravní spojení zajišťují autobusové příměstské linky do Prahy na Nádraží Veleslavín a Zličín, do Kladna a Slaného. 5 km je nájezd na dálnici D7, která navazuje na Pražský okruh.

Doporučujeme prohlídku.
Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu77.60
Druh objektuCihlový
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha67
SklepAno
Plocha sklepu10.60
Patro sklepu-1
Celkem nadzemních podlaží2
VýtahNe
InternetNe
Kabel TVO2

Další vlastnosti

Vybavení domuAno
Popis vybavení domuKompletní, zánovní.
Celková plocha pozemku265
Zastavěná plocha70
Plocha zahrady195
Plocha přístřešku12.50
Příjezdová komunikaceObecní
GarážAno
Plocha garáže18.90
Garážové stáníAno
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?