Archer Reality

Prodej RD/G/S, 107m2 plus garáž 12m2, sklep 28m2, pozemek 363m2, Hřebeč (okres Kladno), ul. Příčná

4 750 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji dům 5+kk, G/S, s podlahovou plochou 107m2, plus garáž 12m2, sklep 28m2, na pozemku 363m2, Hřebeč (okres Kladno), ul. Příčná.
Rodinný dům se zahradou, mírně svažitou k jihu, se nachází v obci Hřebeč, s dobrou dostupností do Prahy 10 km. Je umístěn mezi zahradami s rodinnými domy. Nový majitel může využít klidu venkova a zároveň dobré dostupnosti na Prahu a Kladno.

V přízemí je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem v jednom prostoru, pokoj s oknem do zahrady, menší koupelna a samostatné WC. Do domu se vchází přes předsíň a z chodby vede zahnuté schodiště do podkroví.
V podkroví jsou dvě prostorné ložnice a menší místnost. Dům je podsklepený dvěma suchými místnostmi a kotelnou. Vedle domu je přízemní domek s předsíní. Před vchodem do domu je kryté parkovací stání za vraty.

Rekonstrukce střechy a fasády proběhla v roce 2016. Všechna okna jsou plastová s dvojskly, orientovaná na západ do ulice a na východ do zahrady. Dům je vytápěn plynovým kotlem, je napojen na vodovod a kanalizaci, má také vlastní studnu. K domu patří vlastní stavební parcela pod domem a parcela zahrady.

Dům je propojen s vedlejším domem dveřmi, které je možno zazdít. Parcely zahrad obou domů nyní nejsou oddělené plotem. Vlastník prodává oba domy a má záměr prodat oba tyto domy současně.

Obec je vybavena mateřskou a základní školou, prodejnou potravin a restaurací. Je zde TJ SK Hřebeč s fotbalovým hřištěm, in-line okruhem a tenisovým kurtem, zeleň u Lidického potoka k Hřebečské přehradě, kde je možné koupání či rybolov.

Dopravní spojení zajišťují autobusové příměstské linky do Prahy na Nádraží Veleslavín a Zličín, do Kladna a Slaného. 5 km je nájezd na dálnici D7, která navazuje na Pražský okruh.

Doporučujeme prohlídku.
Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu135
Druh objektuCihlový
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha107
SklepAno
Plocha sklepu28
Patro sklepu-1
VýtahNe
InternetNe
Kabel TVO2
Vybavení domuAno

Další vlastnosti

Popis vybavení domuKuchyňská linka, nábytek, zánovní.
Celková plocha pozemku363
Zastavěná plocha98
Plocha zahrady265
Plocha zahradního domku11
Příjezdová komunikaceObecní
GarážAno
Plocha garáže12
Garážové stáníNe
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace, studna
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?