Archer Reality

Prodej novostavby RD 5+kk, 225m2, pozemek 694m2, Sulice - Nechánice (okres Praha-východ)

13 500 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Petr Sekot
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji novostavbu domu 5+kk s podlahovou plochou cca 205m2 + 20m2 terasa, 569m2 zahrada, Sulice - Nechánice, ul. K Vrchánovu.
Novostavba dvojdomu se dvěma bytovými jednotkami, každá s dispozicí 5+kk, užitnou plochou 225m2 a zahradou se nachází v obci Sulice-Nechánice, jen asi 25km od Prahy. Dům byl zkolaudován v roce 2023, obě poloviny dvojdomu nabízí stejně velkou bytovou jednotku, se stejnou dispozicí i velikostí zahrady, jsou pouze zrcadlově otočené. Z toho plyne mírná výhoda prvního zájemce, který si může vybrat, co mu více vyhovuje. K prodeji jsou obě poloviny domu. Každá jednotka je zapsaná v katastru samostatně, má vlastní odečty, pozemky jsou oddělené a vstupy na ně jsou samostatně. Nikoho tedy nic neomezuje.

Celý dům i vnitřní vybavení je z velmi kvalitních materiálů a ve velmi hezkém a moderním designu. Dům je patrový, přízemí nabídne prostorné zádveří, jeden menší pokoj, určený pro návštěvy či jako pracovna, technickou místnost, koupelnu se sprchovým koutem a WC a velmi prostorný obývací pokoj, spojený s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje se dá přes krásné francouzské dveře vyjít na terasu a dále do zahrady. Po hezkých a bytelných dřevěných schodech se zábradlím se dostaneme do patra domu, kde jsou tři neprůchozí ložnice. Všechny pokoje jsou velmi prostorné, dva z nich mají vstup na společný balkon, jeden z pokojů, určený jako ložnice, má i vlastní prostornou šatnu. V patře je také druhá, velká a krásná koupelna s vanou i sprchovým koutem, s WC a velkým umyvadlem.
V přízemí domu a v koupelnách je na podlaze dlažba, v patře je ve všech pokojích plovoucí podlaha. Dům je napojený na všechny sítě, vytápěný je tepelným čerpadlem a podlahovým topením, které je v celém domě. V domě je dále zavedený bezpečnostní systém, který stačí aktivovat. Vjezd na pozemek je přes elektrickou, dálkově ovládanou bránu a před domem je místo pro parkování 2-3 vozidel. Na hranici pozemku je případně i přípojka plynu.

Obec Nechánice nabízí klidné a pohodové bydlení v hezkém prostředí, základní občanskou vybavenost najdete ve 3km vzdálené Sulici, kde je Lidl, MŠ i další služby nebo v 5,5km vzdálené Kamenici, kde jsou školy, lékař, sportoviště, restaurace a další. Poloha obce nabídne samozřejmě skvělou dopravu všemi směry, cesta do Prahy Vám zabere přibližně 20 minut.

V případě zájmu o prohlídku tohoto krásného a nového domu nás neváhejte kontaktovat, prohlídky jsou možné po domluvě kdykoliv. A v případě zájmu rádi pomůžeme i s financováním nemovitosti.

Základní informace

Celková plocha objektu225
Druh objektuCihlový
Stav objektuNovostavba
Poloha a typ objektuV bloku
Podlahová plocha205
Plocha terasy20
SklepNe
Celkem nadzemních podlaží2
Vybavení domuNe
Celková plocha pozemku695
Zastavěná plocha125
Plocha zahrady570

Další vlastnosti

Příjezdová komunikaceS věcným břemenem
ZdrojeElektro kotel, tepelné čerpadlo, elektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace, podlahové
PoplatkyElektřina: 2 500,- Kč, Voda: 200,- Kč, Celkem: 2 700,- Kč
Energetická náročnostB - Velmi úsporná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?