Archer Reality

Exkluzivně - Prodej pozemku s RD, 1438 m2, Bohušovice nad Ohří (okres Litoměřice)

4 690 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Mgr. Petra Tomková
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek vč. inženýrských sítí, 1438 m2, na pozemku dům s garáží, Bohušovice nad Ohří (okres Litoměřice), ul. Nádražní.
Pozemek se nachází v zastavěném území v klidné ulici města Bohušovice nad Ohří, vzdáleného 5 km od Litoměřic, v blízkosti vlakového nádraží.
Jedná se o rovinatý pozemek, určený k výstavbě rodinného domu, dle platného územního plánu je využitelnost pozemku plochy smíšené obytné městské. Na pozemku lze postavit dům o dvou podlažích a obytném podkroví, další využití pozemku je drobné podnikání a služby. Územně-plánovací informaci Vám ráda poskytnu k nahlédnutí na prohlídce. Přístup na pozemek je také možný z ulice Brozanská.

Na pozemku se dále nachází jednopodlažní dům, s možností rekonstrukce. Dispozičně 3+1, sestává ze tří průchozích pokojů a kuchyně, spíže a koupelny se sprchovým koutem a samostatným WC.
V domě proběhla v roce 2012 částečná rekonstrukce - výměna elektroinstalace, nové rozvody topení, plastová okna, nová střecha.
Vytápění a ohřev vody zajištuje plynový kombi kotel, dům je napojen na veřejnou kanalizaci, pitná vody z vlastní vrtané studny. Na pozemku další stavby - garáž, skleník, původní hospodářská budova s chlévem a stájí.

Pozemek včetně stávajících staveb je ideální příležitostí k rodinnému či vícegeneračnímu bydlení, nebo kombinaci bydlení a komerčního využití.
V Bohušovicích veškerá občanská vybavenost. Základní škola, školka a ZUŠ pár minut chůze od domu, v obci lékař, pošta, obchody s potravinami, několik restaurací, kino, sportoviště, dětské hřiště.
Výborná dopravní obslužnost, vlakové nádraží (trasa Praha - Ústí - Děčín) a zastávka autobusu téměř naproti domu.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit výhodné financování.
Ráda se s Vámi setkám na prohlídce.

Základní informace

Stavba na pozemkuPřízemní
Příjezdová komunikaceObecní
Zastavitelnost %45
Územní plánovací informaceAno
Celková plocha pozemku1169
Užitná plocha140

Další vlastnosti

Zastavěná plocha269
Plocha zahrady1169
Plocha garáže20
Inženýrské sítě na pozemkuKanalizace, Plyn, Elektřina, Studna
Inženýrské sítě na přilehlé komunikaciVodovod
PoplatkyElektřina: 1 430,- Kč, Voda: 230,- Kč, Plyn: 5 000,- Kč, Celkem: 6 660,- Kč
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?