Archer Reality

Prodej nadstandardního světlého bytu s balkonem 2+kk/B, OV, 51,60m2, Praha 9 - Kyje, ul. Sicherova

6 090 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Dr. Ladislav Petera
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji byt 2+kk/B v OV, 51,60 m2, 5m2 balkón, v žádané lokalitě v příjemném prostředí novostaveb od Ekospolu, s dobrou občanskou vybaveností a zázemím, Praha 9 - Kyje, ul. Sicherova.
Byt se nachází v lokalitě nové výstavby maximálně čtyřpodlažních domů s dostatečným odstupem, prostorem a zelení v okolí, včetně předzahrádek. Každý dům má také podzemní garážová stání. Dům je kompletně zateplen, má velmi nízké náklady na vytápění (PENB kat.B), a disponuje výtahem a vlastním kamerovým systémem v celém objektu, sdílené zabezpečené společné prostory, kočárkárna, kolárna, zahrada ke grilování, velmi příjemná komunita vlastníků bytů, která pořádá i společné akce.
Byt s balkonem, orientovaný na jihozápad se nachází ve 4 NP k dispozici je výtah, což garantuje i bezbariérový vstup. Velmi dobré architektonické řešení bytu 2kk umožňuje nadstandardní bydlení, jak z hlediska prostoru, tak i z hlediska vybavenosti a použitých materiálů. Navíc jsou instalovány v bytě interní i externí žaluzie a velmi praktická šatna s vybudovanými policemi poskytuje komfortní úložný prostor.
V okolí domu najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení. V nejbližším okolí je nově vybudované dětské hřiště. Výhodou této lokality je také dobré napojení na okolní cyklostezky a nově zbudovaný park v dochozí vzdálenosti, který vybízí k rozmanitým pohybovým aktivitám. Lokalita má i velmi dobré dopravní spojení MHD do centra, nebo návaznost na výjezdy na městský okruh a dálnice. Parkování je v této lokalitě bezproblémové a je možné přímo před domem.
Byt je připraven jak k rychlému bydlení, tak k výhodné investici. V případě zájmu zajišťujeme i financování. Doporučujeme prohlídku.

Základní informace

Celková plocha objektu51.60
Stav bytuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46.60
V nadzemním podlaží4
Plocha balkónu5
Bezbariérový bytAno
Vybavení bytuAno
Popis vybavení bytuKuchyňská linka se spotřebiči, venkovní i vnitřní žaluzie, dlažba v předsíni a koupelně, obklady, vestavěné skříně, balkon, prostorná šatna přímo v bytě, veškerý nábytek a zařízení rovněž k dispozici.
ZdrojeElektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace, ústřední - dálkové
Druh objektuSmíšený
Stav objektuNovostavba

Další vlastnosti

Celkem nadzemních podlaží4
Celkem podzemních podlaží1
VýtahAno
SklepNe
Sklepní kójeNe
KomoraAno
Plocha komory4.60
Patro komora4
Kabel TVJiné
PoplatkyPlatby SVJ: 3 700,- Kč, Elektřina: 700,- Kč, Celkem: 4 400,- Kč
Energetická náročnostB - Velmi úsporná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?