Archer Reality

Prodej RD 132 m2, pozemek 852 m2, Chrustenice (okres Beroun)

21 990 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji RD 5+2 s podlahovou plochou 132m2, pozemek 852 m2, Chrustenice (okres Beroun).
Rodinný dům 5+2 s famózním výhledem nad údolím Kačáku. Moderní úsporná dřevostavba s maximálním standardem. Podlahové vytápění, zimní zahrada se zasouvacími prosklenými stěnami, 2 koupelny s vířivými vanami, centrální vysavač, podlahové topení.

Do domu se vstupuje chodbou se zabudovanou šatnou. Následuje rozlehlý obývací pokoj s francouzským oknem do zahrady, rohovým krbem, sedací soupravou, přecházející do prostorné kuchyně s ostrůvkem s varnou deskou a stropní digestoří. Spotřebiče jsou zabudované a linka poskytuje spoustu úložného a pracovního prostoru. Nad pracovní deskou je široké okno pro prosvětlení denním světlem.

Na boku kuchyně jsou prosklené zašupovací dveře pro vstup do prostorné zimní zahrady. Ta má dvě prosklené zašupovací stěny vhodné pro otevření v teplých dnech. Hlavní stěna má přes zahradu výhled do údolí.

Na obývák navazují dva menší pokoje, vhodné k využití jako ložnice či pracovna. Dále je zde koupelna s vířivou vanou a toaletou, zdobená obklady a mozaikou. Za krbem je stěna s vestavěnou skříní a komora s kotlem a centrálním vysavačem.

V zadní části domu je samostatná garsoniéra se samostatným vchodem. Je vybavena malým kuchyňským koutem a prostornou koupelnou s velkou vířivou vanou, sprchovým koutem a toaletou. V současné době je garsoniéra využívána pro fyzioterapeutickou praxi.

Dům má podlahové topení, centrální vysavač a izolační okna s trojskly.

Okolo domu je zahradní firmou osázená a udržovaná zahrada 633m2 a prostorné stání pro 3 auta nebo 2 auta a loď. Na pozemek se vjíždí širokými vraty s pohonem.

100m za domem začíná rozsáhlý lesopark s rozhlednou Lhotka. Jedná se velký pruh lesa mezi Křivoklátskem a Českým krasem. Chrustenice navazují na Loděnici, kde jsou dvě mateřské školy a základní škola. Jsou zde obchody, vyhlášená restaurace Ve Století, Pizzerie La Grande, sportbar, lékárna, pošta, potraviny na Kovárně, Coop. Je zde fotbalové a dětská hřiště. V obcích a okolo jsou jezdecké ranče.

V Chrustenicích a Loděnici jezdí více autobusových linek do Prahy a Berouna. Je zde stanice železniční trati Beroun - Praha. Nájezd na dálnici D5 je 2 km od domu. V Praze na Zličíně jste autobusem za 15 a autem za 10 minut.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s nízkou úrokovou sazbou.
Doporučujeme prohlídku.

Základní informace

Celková plocha objektu132
Druh objektuDřevěný
Stav objektuVelmi dobrý
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha132
SklepNe
InternetAno
Kabel TVJiné
Vybavení domuAno
Popis vybavení domuKuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči: horkovzdušná a mikrovlnná trouba, velká lednice a mrazák, kuchyňský ostrůvek s plynovou varnou deskou a stropní digestoří. Kompletní nábytek, vestavěná skříň, stoly, židle, sedací souprava, televize na stěně, sedačky, židle a stůl v zimní zahradě.
Celková plocha pozemku852
Zastavěná plocha160

Další vlastnosti

Plocha zahrady633
Jiné plochy59
Plocha přístřešku59
Příjezdová komunikaceObecní
Garážové stáníAno
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 400 V, dálkový vodovod
PoplatkyElektřina: 3 000,- Kč, Voda: 1 000,- Kč, Plyn: 2 000,- Kč, Celkem: 6 000,- Kč
Energetická náročnostB - Velmi úsporná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?