Archer Reality

Prodej bytu 4+kk/ 2 balkony/ sklep/ parkovací stání, 113 m2, OV, Nymburk, ul. Kolínská

7 500 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji atraktivní byt 4+kk (100,75 m2), se 2 balkony (á 4,40 a 4,40 m2), sklepem (3,9 m2), parkovacím stáním vedle domu, celkem 113 m2, OV, Nymburk, ul. Kolínská.
Nabídku prostorného, moderně řešeného bytu s příjemnou atmosférou, který se nachází ve 3.NP (z 5.NP) se dvěma balkony, parkovacím stáním a prostorným sklepem, v žádané a vyhledávané lokalitě Nymburku ocení ti z vás, kteří hledají klidné bydlení v zeleni, přitom však na dosah centra s veškerou občanskou vybaveností, necelých 8 minut busem od vlakového nádraží.

Dispozičně byt nabízí vstupní předsíň s chodbou, prostorný obývací pokoj s plně vybaveným, moderně řešeným kuchyňským koutem (indukční deska, vestavěná horkovzdušná trouba, vestavěná MW, myčka, digestoř, lednice s mrazákem), s přímým vstupem na balkon situovaný do klidného vnitrobloku. Chodba propojuje dětský pokoj, ložnici s přímým vstupem na balkon ( do ulice), pracovnu a koupelnu s vanou, sprchovým koutem, dvojumyvadlem a toaletou. Bonusem je pak samostatná toaleta (pro návštěvu).
Orientace bytu je východním a západním směrem. Součástí vybavení bytu jsou plastová okna se sítí proti hmyzu, moderní interiérové dveře s obložkami, na podlaze vinyl a dlažba. Vytápění a ohřev vody zajišťuje výkonný plynový kotel (radiátory). Bezpečnostní vstupní dveře. Byt je ve velmi dobrém, pečlivě udržovaném stavu. Parkování pro jeden vůz na vyhrazeném venkovním stání vedle domu. Možnost využití vč. kolárny/ kočárkárny v přízemí domu. Dobře fungující společenství vlastníků, přátelské sousedské vztahy.

Velmi dobrá dopravní dostupnost, vlakové spojení (nádraží Nymburk) směr Praha - Hl nádraží, cca 45min. autem směr Praha, v okolí veškerá občanská vybavenost (školka, škola, nákupní možnosti Lidl, Kaufland, Albert, pošta, nemocnice, služby, sportovní vyžití, koupání).

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s výhodnou úrokovou sazbou.
Zavolejte a přijďte se podívat.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu113.45
Stav bytuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha100.75
V nadzemním podlaží3
Plocha balkónu8.80
Bezbariérový bytAno
Vybavení bytuČástečně
Popis vybavení bytuKuchyňská linka vč. elektro spotřebičů (indukční deska, vestavěná horkovszdušná trouba, vestavěná MW, digestoř, vestavěná myčka, lednice s mrazákem), vestavěné skříně.
ZdrojePlynové - kombi plyn kotel, elektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace
Druh objektuCihlový
Stav objektuVelmi dobrý

Další vlastnosti

Celkem nadzemních podlaží5
VýtahAno
Vyhrazené stáníAno
SklepAno
Plocha sklepu3.90
Patro sklepu1
Sklepní kójeNe
KomoraNe
InternetAno
Kabel TVJiné
PoplatkyPlatby SVJ: 2 200,- Kč, Elektřina: 2 000,- Kč, Plyn: 1 300,- Kč, Celkem: 5 500,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?