Archer Reality

Prodej rekreační chaty 2+1 90m2, Rabyně - Loutí (okres Benešov)

4 495 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Petr Sekot
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji rekreační chatu u Slapské přehrady i k celoročnímu bydlení 2+1, 55m2 podlahových ploch + 35m2 užitných ploch, s pozemkem 461m2, Rabyně - Loutí (okres Benešov).
Jen 3km od Slapské přehrady se nachází hezká zděná chata s dispozicí 2+1, užitnou plochou cca 90m2 a zahradou 431m2. Chatu najdete nedaleko přehrady v hezké krajině plné luk a lesů v Rabyni-Loutí, jen asi 45 minut jízdy vozem z Prahy.

Chata je po drobných úpravách i celoročně obyvatelná, vytápěná je buď krbem, kamny na tuhá paliva nebo přímotopy. Dispozice: v přízemí chaty se nachází obývací pokoj s odděleným kuchyňským koutem, kde v obývacím pokoji je umístěn otevřený krb a je odsud vstup na terasu. V patře chaty je ložnice s balkonem. V suterénu je koupelna se sprchovým koutem a toaletou, sauna a technická místnost.
Každý určitě ocení krásné výhledy do okolní malebné krajiny, jako i bezproblémové parkování přímo u chaty a to i pro několik vozidel, nebo pergolu na zahradě i s udírnou, bazén s ohřevem a nebo zahradní domek umožnující přespání dalších osob..
Odpad sveden do velké žumpy ve spodní části zahrady, voda se čerpá ze studny. Lokalita je velmi klidná, v okolí jsou některé chaty používány k celoročnímu bydlení, zbytek jsou chataři.

Nákupní možnosti jsou v nedalekých Netvořicích a nebo cca 10km vzdáleném Neveklově, restaurace najdete asi 4km v Jablonné nebo Měříně. Okolí nabízí velké množství cyklostezek, turistických tras a zajímavostí, možnosti koupání nebo rybaření na Slapské přehradě, houbaření a další. Prohlídky jsou možné po domluvě téměř kdykoliv, s financováním Vám rádi případně pomůžeme.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu65
Druh objektuCihlový
Stav objektuVelmi dobrý
Poloha a typ objektuSamostatný
Užitná plocha60
Podlahová plocha55
Plocha balkónu10
SklepNe
Celkem nadzemních podlaží3
Vybavení domuAno

Další vlastnosti

Popis vybavení domuMůže zůstat vše dle fotografií - dle domluvy.
Celková plocha pozemku461
Zastavěná plocha30
Plocha zahrady431
Plocha zahradního domku15
Plocha pergoly9
Plocha dílny12
Příjezdová komunikaceObecní
ZdrojeElektrické - přímotopy, krb + kamna, elektro 230 V, septik, kotel na tuhé paliva, studna
PoplatkyElektřina: 500,- Kč, Celkem: 500,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?