Archer Reality

Prodej RD/T/G/S/B, 493 m2, pozemek 1318 m2, Chrustenice (okres Beroun)

35 000 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji RD/T/G/S s bazénem s vodopádem a protiproudem, s podlahovou plochou 493m2, Chrustenice (okres Beroun).
Villa Patrizia postavená německou firmou Hanse Haus. Rozlehlá vila 6+1 s bazénem s protiproudem a vodopádem, 3 koupelnami, venkovní vestavěnou vířivou vanou, saunou a garáží pro 4 auta. Je umístěná v zeleni v klidné ulici obce Chrustenice a nabízí famózní výhled z oken na údolí Kačáku. Nadstandartní výbava, rozlehlost interiéru a zahrady a dobrá dostupnost do Prahy (10 min) přináší vysněný domov v luxusu.
Brankou vstoupíte do zahrady, designované architektem s pravidelnou údržbou. Vchodové dveře vedou do prostorné předsíně, z ní projdete do haly, na kterou navazuje rozlehlý obývací pokoj 75m2 s francouzskými okny a východem na terasu. Z haly je také vstup do prosvětlené kuchyně s kuchyňským ostrůvkem a linkou ve tvaru L se zabudovanými spotřebiči. Také je zde vchod do pracovny.
Obývací pokoj má odpočinkový prostor se sedací soupravou a křesly naproti francouzským oknům. Jídelní prostor s velkým jídelním stolem a stylovou kredencí. V zadní části je herna. Mezi hernou a jídelním koutem je vstup do chodby s koupelnou. Z chodby je vstup do bazénové haly s francouzskými okny k terase.

Do prvního patra vystoupáte po lomených schodech z přízemí haly. Z širokého prostoru se vstupuje do tří pokojů a koupelny. Největší ložnice má francouzská okna se zábradlím a výhled do údolí přes parkovou zeleň zahrady. Za pokojem je velká šatna s dvěma okny a zabudovanými skříněmi. Za druhým pokojem je další koupelna.

Z přízemí haly vede schodiště také do suterénu. V chodbě jsou velké zabudované skříně, je zde pracovna, kterou lze využít jako další pokoj. Místnost s technologiemi je vybavena plynovými kotli, technologií úpravy vody bazénu, vzduchotechnikou a pohonem centrálního vysavače. Na chodbu navazuje rozlehlá garáž pro 4 auta. Má široké rolovací dveře s pohonem. Celý suterén je vytápěný.

Celé přízemí je vybaveno podlahovým topením. V prvním patře jsou nenápadné radiátory ústředního topení. V obývacím pokoji, pracovně a v přízemí haly je podlaha z masivního bíle lakovaného jasanu. Předsíň, chodba, kuchyně, suterén a všechny koupelny mají na podlaze dlažbu. Okna jsou plastová s izolačními dvojskly.

Zahrada má pravidelnou zahradnickou údržbu. Je zde terasa, rovné trávníkové plochy, udržovaná skalka a pěšiny s upravenými keři pod terasou.

Chrustenice s Loděnicemi jsou vybaveny mateřskou a základní školou, obchody, restauracemi. Do Prahy se dostanete autem za 10 min., autobusem za 15 min..
K domu pomůžeme zajistit financování s nízkou úrokovou sazbou.
Přijďte na prohlídku.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu493
Druh objektuSmíšený
Stav objektuVelmi dobrý
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha493
SklepNe
Celkem nadzemních podlaží1
Celkem podzemních podlaží1
VýtahNe
Kabel TVJiné
Vybavení domuAno
Popis vybavení domuKompletní vybavení včetně kuchyňské linky, nábytku a další výbavy.

Další vlastnosti

Celková plocha pozemku1318
Zastavěná plocha242
Plocha zahrady1076
Příjezdová komunikaceObecní
GarážAno
Plocha garáže72.82
ZdrojePlynové - kombi plyn kotel, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace, podlahové
PoplatkyJiné: 25 000,- Kč, Celkem: 25 000,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?