Archer Reality

Prodej bytu 1+kk/ balkon/ sklep, užitná plocha 38 m2, OV, Praha 2 - Vyšehrad, ul. Vratislavova

7 990 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji atraktivní byt 1+kk (25 m2), balkon (3,5 m2), sklep (10 m2), užitná plocha 38 m2, s výhledem na Vltavu, do klidné ulice, v osobním vlastnictví, Praha 2 - Vyšehrad, ul. Vratislavova.
K bydlení nebo k pronájmu? Každopádně zajímavá investiční příležitost!

K hlavním přednostem bytu, který se nachází v 5.nadzemním podlaží (z 6NP) revitalizovaného cihlového domu s výtahem bezesporu patří lokalita, veškerá občanská obslužnost v místě, stanice tramvaje kousek od domu, památka Vyšehrad, Vltavská náplavka nebo park Folimanka. Vše v pěší dostupnosti. Ideální výchozí bod k procházkám a za poznáním nejen centra Prahy.

Útulný byt po celkové, vkusné rekonstrukci je plně vybavený nábytkem, zařízený kuchyňskou linkou s dřezem, indukční deskou, elektrickou troubou, digestoří, mini lednicí, vč. prostorné koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a pračkou. Samozřejmostí jsou vestavěné skříně s úložným prostorem.
Je po celkové zdařilé rekonstrukci (elektřina v mědi, voda/ odpady v plastu, plastová okna se závěsy, podlahy, omítky, osvětlení). Na podlaze laminátová plovoucí podlaha s dekorem dřeva (pokoj), dlažba (koupelna/toaleta), beton (předsíň). Vytápění bytu ústřední lokální (společná plynová kotelna v domě). Benefitem je balkon situovaný do klidné ulice s výhledem na Vltavskou náplavku a prostorný sklep v suterénu domu.

Nízké provozní náklady, fungující SVJ. Parkování před domem (modrá rezidentní zóna). Vynikající stav nemovitosti, strategická poloha přímého centra Prahy, tram zastávka směr metro B Karlovo náměstí v blízkosti domu (chůzí do 2 min.). Veškerá občanská vybavenost v místě.

Jedinečná investiční příležitost s možností využití nejen pro krátkodobé pronájmy. V případě krátkodobého pronájmu je zajištěna obsazenost se zajímavým profitem a potenciálem růstu hodnoty nemovitosti.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit výhodné financování.
Zavolejte a přijďte se podívat.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu38.83
Stav bytuPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha25.33
V nadzemním podlaží5
Plocha balkónu3.50
Rekonstrukce bytuAno
Rok rekonstrukce bytu2020
Vybavení bytuAno
Popis vybavení bytuKuchyňská linka vč. elektro spotřebičů (indukční deska, elektrická trouba, digestoř, vestavěná mini lednice, vestavěné sříně), nábytek dohodou.
ZdrojeElektro 230 V, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace, ústřední - dálkové
Druh objektuCihlový

Další vlastnosti

Stav objektuVelmi dobrý
Celkem nadzemních podlaží5
Celkem podzemních podlaží1
VýtahAno
SklepAno
Plocha sklepu10
Patro sklepu-1
Sklepní kójeNe
KomoraNe
InternetAno
Kabel TVO2
PoplatkyPlatby SVJ: 4 000,- Kč, Elektřina: 600,- Kč, Celkem: 4 600,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?