Archer Reality

Prodej nového mobilheimu 3+kk, 39 m2, i k trvalému bydlení, Praha 8 - Březiněves, ul. Na Boleslavce

1 207 800,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Petr Sekot
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji nový mobilheim 3+kk s podlahovou plochou 39m2, dopravu na pozemek umíme zajistit, Praha 8 - Březiněves.
Mobilní dům, zkompletovaný v letošním roce, nabídne dispozici 3+kk a 39m2 plochy. Je tvořen dvěma moduly do písmene ,,L,, a vybaven všemi inženýrskými rozvody (voda, elektřina, odpady).

Dispozici tvoří větší obývací pokoj s kuchyňským koutem (dodáno bez kuch. linky), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC a dále dvě malé ložnice. Přepážku mezi ložnicemi lze jednoduše odstranit a získat tím případně dispozici 2+kk s dvěma většími pokoji. Podlaha je betonová a krytina je dlažba s motivem dřevěné podlahy v obývacím pokoji, černo-bílá dlažba v koupelně a linoleum v ložnicích. Stěny domu jsou obloženy sádrokartonem.
Konstrukce domu je ocelová, zateplená je vatou 15 cm, strop je zateplený 25 cm a podlaha 20 cm. Z venku je konstrukce obložená dřevem Sibiřský modřín, které je ošetřeno proti vnějším vlivům. Střecha mobilheimu je ocelová, vyspádovaná a s okapy, okna jsou s dvojskly.
Mobilheim je nyní v základním stavu, dokončení - tzn. obklady, montáž sanity, podlahy, vymalování, montáž okapů atd. bude dokončeno až po převozu na místo, kde ho bude nový majitel využívat a je to součástí ceny. V případě zájmu můžeme zajistit dopravu mobilheimu na pozemek, případně zbudování patek nebo základové desky. V ceně je také připojení mobilheimu na sítě.

Mobilheim nepotřebuje základy, stačí patky, případně pouze rovná zpevněná plocha. Je to ideální řešení rekreačního nebo trvalého bydlení pro místa, kde z nějakých důvodů nelze získat stavební povolení. Případně lze dům samozřejmě položit na připravenou základovou desku, aby tím splnil podmínky pro bydlení dle Územního plánu dané obce.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu39
Druh objektuMontovaný
Stav objektuNovostavba
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha39
SklepNe
Vybavení domuNe
Příjezdová komunikaceObecní
ZdrojeElektrické - přímotopy
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?