Archer Reality

Exkluzivně - Prodej stavebního pozemku 2440 m2, Kamenice - Skuheř, okres Praha - východ

12 495 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek 2440 m2, inženýrské sítě (vodovod, elektřina) v přilehlé komunikaci, určený k výstavbě rodinného domu, Kamenice - Skuheř, okres Praha - východ
Malebná příroda, lesy, rybníky, dostatek soukromí, klid, dostupnost do Prahy, veškerá občanská vybavenost na dosah...pokud jsou toto vaše základní požadavky na spokojené bydlení, pak doporučujeme tento vyjmečný stavební pozemek s duší, ve velmi žádané a klidné lokalitě, jen 25 min od Prahy.

Stavební pozemek obdélníkovitého tvaru se nachází na okraji obce (na kopci) v původní zástavbě rodinných domů, na dosah lesů, luk a rybníků, v zeleni. Velkou výhodou pro milovníky zahrad jsou vzrostlé stromy na pozemku (jak ovocné, tak jehličnany vč. keřů, borůvek a rododendronů).
Z jedné strany máte pocit, že jste v ovocném sadu, z druhé strany naopak v divočejší přírodě. Finální úprava zahrady novým vlastníkem tedy umožňuje využít stávající vegetaci vysázenou majiteli s realizací dle vlastní představivosti.

Jedná se o rozměrově atypický pozemek, mírně svažitý, severně orientovaný. Funkční plocha definována dle ÚP jako BC2 - čistě obytné území, tj. bydlení v rodinných domech. Procentuelní zastavitelnost do 15%. Minimální výměra stavebního pozemku je 2000m2 (nelze dělit). Vodovod a elektřina je vedena v přilehlé komunikaci, odpadní vody je třeba dočasně řešit svodem do jímky nebo domovní ČOV. V plánu obce je zadání PD pro vybudování kanalizace ( projekt v roce 2023). Pozemek je oplocený. Příjezd po obecní asfaltové komunikaci.

Veškerá občanská vybavenost (školka, škola, nákupní možnosti, pošta, lékař, supermarket, služby, restaurace), vše v dosahu (Kamenice, Kostelec u Křížku) bus stanice do 5 min, velmi dobrá dopravní dostupnost autem směr Praha cca 25 min. (metro Opatov), napojení na D1 do 15 min.
Atraktivní lokalita, fungující aktivní obec (turistika, běh, cyklistika).

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s výhodnou úrokovou sazbou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Těším se na viděnou.

Základní informace

Příjezdová komunikaceObecní
Zastavitelnost %15
Územní plánovací informaceAno
Celková plocha pozemku2440
Plocha zahrady2094
Jiné plochy346

Další vlastnosti

Inženýrské sítě na přilehlé komunikaciVodovod, Elektřina
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?