Archer Reality

Prodej víceúčelových pozemků s budovami, 2577 m2 vč. sítí, Praha - východ, Sulice - Želivec

16 500 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji soubor stavebních pozemků 2577 m2 vč. sítí se stavebním povolením, určených k výstavbě RD a možné rekonstrukci/úpravě stávajících budov, Sulice - Želivec, ul. Hlavní
Soubor nemovitostí nabízí potenciál pro vytvoření ojedinělého areálu pro bydlení a služby v dynamicky se rozvíjející lokalitě. Ocení je zájemci nejen o komerční výstavbu k bydlení, ale i ti, kteří umí pracovat s komerčními prostory (prodej, služby) a/nebo s prostory pro vzdělávání,školení či cestovního ruchu, vše v místě s tradicí a historií z dob rodiny Ringhofferových.

Velmi atraktivní lokalita 20 min. jižně od Prahy s napojením na dálniční okruh (Praha/ Brno/ Plzeň) do 10min., rovinatý stavební pozemek vč. inženýrských sítí na pozemku (voda, kanalizace, plyn, elektřina), stavební povolení k výstavbě RD a nových (druhých) přípojek (3 bytové jednotky) a k přístavbě ke stávajícímu historickému domu z 19. století (s možností bytové výstavby či zřízení služeb) se nachází na okraji obce, u hlavní příjezdové komunikace (Praha - Benešov), v blízkosti zeleně, v původní zástavbě rodinných domů.

Jeden z pozemků je s vydaným stavebním povolení na výstavbu rodinného domu ( zast. plocha 226,5 m2/ 3 nadzemní podlaží + 1 podzemní podlaží/ á 3 bytové jednotky s garážovým stáním). Součástí souboru pozemků je původní budova (s velmi prostornou půdou) s možností úplné rekonstrukce či přestavby (platné stavební povolení na úpravu stávajícího dvojdomu s přístavbou pro bydlení) a stodola. Využitelnost pozemků dle územního plánu - SV (plochy smíšené obytné - venkovské) pro bydlení, pro činnost s bydlením související vč. obslužných komerčních staveb a zařízení místního významu (prodej, služby, kanceláře apod.) i pro vzdělávání (např. středisko volného času). Pozemek je oplocen, přístup z hlavní obecní komunikace. Možnost vytvoření parkování na vlastním pozemku vedle domu.

V místě veškerá občanská vybavenost, tj. školka, škola (cca 250m), nákupní možnosti supermarket Tesco, Lidl. Vše v dosahu 5min, obec Kamenice (pošta, nákupní možnosti, restaurace, služby, lékař), velmi dobrá dopravní dostupnost, v docházkové vzdálenosti bus zastávka směr metro C Budějovická, autem směr Praha cca 20 min. (metro Opatov), cca 10min. napojení na Pražský okruh.
Atraktivní lokalita, fungující aktivní obec (turistika, běh, cyklistika).

Veškerá dokumentace vč. územně plánovací informace je dostupná k nahlédnutí při osobním setkání.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit výhodné financování.
Zavolejte, napište, přijďte se podívat. Těším se na setkání při prohlídce.

Základní informace

Stavba na pozemkuVíce patrová
Příjezdová komunikaceObecní
Územní plánovací informaceAno
Stavební povoleníAno
ProjektAno
Celková plocha pozemku2577

Další vlastnosti

Zastavěná plocha513
Plocha zahrady2577
Plocha stodoly155
Inženýrské sítě na pozemkuVodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?