Archer Reality

Prodej RD 2+1 s užitnou plochou 38 m2 na pozemku 137 m2, Kostelec n/ Č.l., ul. Skalka

2 900 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji rodinný dům s užitnou plochou 38 m2, na pozemku celkové rozlohy 137 m2, k rekonstrukci, přestavbě nebo demolici, Praha - východ, Kostelec nad Černými lesy, ul. Skalka.
Klidné místo pro ty z vás, kteří hledají jednoduché bydlení na okraji malebného města s veškerou občanskou vybaveností, v zeleni, přitom na dosah od Prahy, Kolína či Kutné Hory.

Jednoduše řešený dům s dispozicí 2+1, se zádveřím, koupelnou se sprchovým koutem a společnou toaletou je možné upravit v podobě rekonstrukce podkroví (k rozšíření obytné plochy) s novou střechou, případně k celkové přestavbě nebo k demolici a k výstavbě dispozičně nového, promyšleného bydlení. Stávající stav nabízí průchozí obývací pokoj do ložnice, jednoduše řešenou kuchyň s kuchyňskou linku a jídelním koutem.
V rámci úpravy došlo k instalaci plastových oken, vytápění v podobě el. přimotopů a akumulačních kamen. Napojení na obecní vodovod, odpadní voda svedena do jímky (výhledové napojení na obecní kanalizaci), elektřina. Nepodsklepeno. Nízké provozní náklady.

Součástí rovinaté oplocené zahrady jsou původní dřevěné přístřešky vhodné k odstranění pro navýšení volné plochy zahrady případně jako parkovací místo. V současné době prostor pro parkování 1 vozu na pozemku.

Velmi dobrá dopravní dostupnost do centra města, bus stanice v pěší dostupnost (směr metro C Háje cca 40 min.), v okolí veškerá občanská vybavenost (školka, škola, služby, restaurace, pivovar). Výhodou malebná okolní příroda, klid, cyklostezky (kolo, běh). Aktivní místo pro bydlení.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s příznivou úrokovou sazbou.
Zavolejte a přijďte se podívat
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu38
Druh objektuCihlový
Stav objektuPo rekonstrukci
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha38
SklepNe
Celkem nadzemních podlaží1
Vybavení domuNe
Celková plocha pozemku137
Zastavěná plocha38
Plocha zahrady99
Příjezdová komunikaceObecní

Další vlastnosti

ZdrojeElektrické - přímotopy, elektro 230 V, dálkový vodovod, jímka
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?