Archer Reality

Prodej RD 6+1 338 m2, pozemek 2081 m2, Sulice - Nechánice (okres Praha-východ)

20 560 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Petr Sekot
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji dům 6+1 s podlahovou plochou 229m2 + 79m2 terasy + 30m2 garáž, 1859m2 zahrada, bazén, alarm, dvougaráž, Sulice - Nechánice, ul. Lomená.
Hledáte nové bydlení s dostatkem prostoru, s velkou zahradou a v klidné lokalitě? Nabízený dům má vše co si přejete. Dispozice 6+1 s podlahovou plochou 229m2 nabízí přepychový prostor k bydlení, zahrada o velikosti 1859m2 vám nabídne spoustu místa k relaxaci a odpočinku nebo seberealizaci při udržování této okrasně řešené zahrady. Dům vás nadchne i svým krytým bazénem s protiproudem, velkou garáží či slunnou terasou. A ideální je i dostupnost do Prahy, která je vzdálena jen 24 km.

Dispozice přízemí domu: Ze zádveří vstoupíte do velké chodby, odkud můžete vejít do prostorné a plně vybavené kuchyně s navazujícím jídelním koutem a dále do hezkého a prostorného obývacího pokoje s krbem, výstupem na terasu a do zahrady. V přízemí se dále nachází jedna ložnice, samostatné WC, koupelna a dvougaráž.
V patře domu na Vás čekají 4 ložnice, z nichž jedna má prostornou šatnu, dále druhá koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC a technická místnost.
Dům je ve skvělé kondici a na svou velikost má nízké provozní náklady. Vytápění je zajištěno krbem nebo plynovým kotlem a podlahovým topením v přízemí domu. Dům je napojený na obecní vodu i kanalizaci, dále disponuje vlastní studnou a nádrží na dešťovou vodu. Na krásné zahradě se vzrostlými stromy, okrasnými keři i spoustou květin najdete například krytý bazén 8x4m s protiproudem, březový háj pro odpočinek v houpací síti a nebo záhonky se skleníkem pro milovníky zahradničení. Vjezdová brána na pozemek stejně jako garážová vrata a domovní alarm jsou ovládány vzdáleně, přes mobilní aplikaci. Dům má i prostorný sklep, cca 25m2.

Velkým benefitem domu je, že ze zahrady lze oddělit pozemek o ploše 800m2, ke kterému je vydané platné stavební povolení pro stavbu bungalovu. Ideální příležitost pro bydlení vašich dětí a nebo zajímavou obchodní příležitost. Tato možnost dělá z nabízeného domu velmi zajímavou nabídku.

Obec Sulice-Nechánice má velmi dobrou občanskou vybavenost, je zde např. MŠ, ZŠ, restaurace, obchody Lidl, Billa, sportoviště ale určitě potěší i spousta cyklostezek a turistických zajímavostí v okolí, blízkost řek Vltava a Sázava, které nabízí další možnosti rybaření, vodáctví a nebo procházek.
Budeme se na Vás těšit a rádi vás touto krásnou nemovitostí provedeme. A v případě zájmu vám i rádi pomůžeme s financováním nemovitosti.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu333
Druh objektuCihlový
Stav objektuVelmi dobrý
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha229
Plocha terasy79
SklepAno
Plocha sklepu25
Patro sklepu-1
Celkem nadzemních podlaží2
Vybavení domuČástečně
Popis vybavení domuKuchyňská linka se spotřebiči, další dle domluvy.

Další vlastnosti

Celková plocha pozemku2081
Zastavěná plocha222
Plocha zahrady1859
Příjezdová komunikaceS věcným břemenem
GarážAno
Plocha garáže30
ZdrojeKrb + kamna, plynové - plyn kotel, elektro 230 V, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace, studna, podlahové
PoplatkyElektřina: 2 600,- Kč, Plyn: 4 000,- Kč, Celkem: 6 600,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?