Archer Reality

Prodej stavebního pozemku 1 041 m2, vodovod, kanalizace, plyn, elektřina, Vysoký Újezd (okres Beroun), ul. K Loužce

7 182 900,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Ondřej David
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji pozemek 1 041 m2, včetně inženýrských sítí (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina), pro bydlení, Vysoký Újezd (okres Beroun), ul. K Loužce.
Příjemný pozemek pro stavbu se nachází v klidné ulici v centru obce Vysoký Újezd, pár minut za Prahou. Pozemek má podlouhlý, rovinatý charakter, je udržovaný a kompletně zasíťovaný - elektřina, plyn, vodovod i kanalizace. Regulativ území je stanoven na 30% zastavitelnosti, což vzhledem k velikosti pozemku umožňuje opravdu zajímavé architektonické počiny. Na pozemku se v tuto chvíli nachází budova s číslem evidenčním, která poskytuje veškerý komfort malého domku či chaty - 3+kk s rozvody vody, kanalizace i topnými tělesy. Nemovitost lze buď upravit, nebo využít během stavby jako pohodlné zázemí. Kromě ní jsou na pozemku ndalší tři kůlny a stavební buňka. Vprostřed pozemku je neveliký sklep od bývalé stavby. Díky dostatečné velikosti pozemku je zajištěno maximální soukromí a pohodlí budoucí stavby.
Vysoký Újezd je rozvojová obec poskytující základní občanskou vybavenost na vysoké úrovni - mateřská a základní škola, pošta a několik restaurací. Na kraji obce je vyhledávané golfové hřiště, hned u pozemku je autobusová zastávka PID, metro Zličín 15 min. busem nebo 10 min. autem.

Základní informace

Stavba na pozemkuPřízemní
Příjezdová komunikaceObecní
Územní plánovací informaceAno
Územní rozhodnutíNe
Stavební povoleníNe
ProjektAno

Další vlastnosti

Celková plocha pozemku1041
Zastavěná plocha72
Plocha zahrady1041
Plocha přístřešku8
Plocha zahradního domku8
Plocha stodoly8
Plocha dílny8
Inženýrské sítě na pozemkuVodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?