Archer Reality

Prodej stavebního pozemku 752 m2, vodovod, kanalizace, plyn, elektřina, optický kabel, Červený Újezd

7 799 900,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Marek
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji pozemek 752 m2, včetně inženýrských sítí (vodovod, kanalizace, plyn, elektřina, optický kabel), pro bydlení, Červený Újezd (okres Praha-západ).
Stavební pozemek se nachází na okraji malebné obce Červený Újezd, směrem k Hájku. Je jen neznatelně svažitý, od jihu k severu dlouhý 35 m, široký 22 m, má oblý severovýchodní roh. Jediný soused je na západní straně. Pozemek je skoro po celém obvodu oplocený, v rohu u hranice se sousedem je vodovod, odpad, plyn, elektřina a optický kabel. Příjezdová komunikace je obecní, dlážděná.
V budově obecního úřadu z roku 1959 se nachází kontaktní místo veřejné správy Czech POINT a matrika. Je zde sál s kapacitou 150 míst a obecní knihovna. V areálu je také bývalá hasičská zbrojnice. Kostel, fara a hřbitov jsou v sousedním Svárově, pošta a zdravotní středisko jsou v Unhošti. V obci je obchod se smíšeným zbožím a řeznictví. V sousedství obecního úřadu je trojtřídní mateřská škola s kapacitou 61 míst. Pětitřídní základní škola je v sousední obci Svárov, devítiletá v Unhošti. V obci je elektřina, plyn, kanalizace i vodovod. Obec má vlastní čističku odpadních vod.

V obci TJ Sokol. Zdejší fotbalový klub byl založen v roce 1943. Fotbalové hřiště je využíváno také ke společensko-kulturním akcím. Ve zdejší sokolovně je sál s kapacitou 250 míst, který slouží také ke konání společenských akcí. V areálu sokolovny je restaurace.
Financování úvěrem zařizujeme rychle a zdarma.
Prohlídku provádíme neprodleně i v neobvyklé sváteční časy.

Základní informace

Stavba na pozemkuPřízemní
Příjezdová komunikaceObecní
Celková plocha pozemku752
Jiné plochy752
Inženýrské sítě na pozemkuVodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina, Optický kabel
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?