Archer Reality

Exkluzivně - Prodej RD/G/S, 225 m2, pozemek 399 m2, Praha 9 - Kyje, ul. Tálínská

20 000 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Pavel Puchýř
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji dům 4+kk/G/S, s podlahovou plochou 165 m2, 35 m2 garáž, 25 m2 sklep, Praha 9 - Kyje, ul. Tálínská.
Dvougenerační rodinný dům (kolaudace 2023/8) s garáží pro dvě auta a sklepem se nachází v klidné části Prahy 9 - Kyje s dispozicí 4+kk. Dům je postaven z kvalitních materiálů a s pečlivostí k budoucím majitelům.
V 1. NP se nachází zádveří, vstup do prostorné chodby, koupelna s vanou, umyvadlem a s keramickým závěsným WC - bidetové od značky TECEone, technická místnost, sklep, spíž, prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu, která je obklopená tújemi, příprava na kuchyňský kout.
V 2.NP se nachází chodba, dva pokoje, ložnice se šatnou a vstupem na zahradu, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a s WC. Interiér je proveden v prémiovém standardu s použitím exkluzivních zahraničních materiálů: sanita značky Villeroy & Boch, velkoformátové keramické obklady, podlahy v kombinaci keramické a dřevěné krytiny značky NovaBell, strop (sádrokartonové podhledy), vchodové dveře s otiskem prstu značky Reynaers, interiérové dveře značky VEKRA, exkluzivní osvětlení. Podlahové topení po celém domě, příprava na klimatizaci, předokenní rolety s automatickým ovládáním, moderní hliníková okna s trojskly (značka Reynaers), vytápění domu a ohřev vody plynovým kombi kotlem. Pozemek je oplocen, disponuje terasou, která slouží k relaxaci a odpočinku, má nádrž na dešťovou vodu.

Více informací u makléře.

Dobrá dopravní dostupnost na metro B - stanice Rajská zahrada, bus zastávka 2 minuty chůze, do centra města 15 minut. V okolí veškerá občanská vybavenost - školy, školky, lékárny, restaurace, Kyjský rybník, cyklostezky, obchody, poliklinika, fitness, OC Černý Most.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování.
Doporučujeme prohlídku.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu190
Druh objektuCihlový
Stav objektuNovostavba
Poloha a typ objektuVila
Podlahová plocha165
SklepAno
Plocha sklepu25
Patro sklepu1
Celkem nadzemních podlaží2
VýtahNe
InternetAno
Kabel TVVodafone, jiné

Další vlastnosti

Vybavení domuNe
Nízkoenergetický důmAno
Celková plocha pozemku398.71
Zastavěná plocha118.71
Plocha zahrady158
Jiné plochy122
Příjezdová komunikaceObecní
GarážAno
Plocha garáže35
Garážové stáníNe
Vyhrazené stáníNe
ZdrojePlynové - kombi plyn kotel, elektro 230 V, elektro 400 V, místní zdroj, dálkový vodovod, kanalizace
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?