Archer Reality

Prodej pozemku pro bydleni 1314m2, v zajímavé lokalitě, Újezd nad Lesy, ul.Dubinská

19 700 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

ARCHER reality
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji pozemek 1314m2, ve velmi pěkné lokalitě na okraji obce, v klidném prostředí zástavby rodinných domů, Újezd nad Lesy, ul. Dubinská.
Pozemek se nachází v klidné části Újezdu nad Lesy, bezprostředně sousedí s malým lesíkem a kousek od břehu místního rybníka, nedaleko je i Klánovický les.
Dle ÚPI je pozemek možno využít jako stavební, má rozměry cca 21,5x61m. Veškeré sítě jsou u hranice pozemku na přilehlé komunikaci. Pozemek poskytuje několik možných variant, od stavby samostatného domu s rozsáhlou zahradou přes stavbu dvou domů, dle záměrů kupujícího. Příjezd na pozemek je po místní obecné asfaltové komunikaci.
Dobré dopravní spojení, zastávka MHD je 400m a je z ní možné se dostat na Černý Most nebo na nádraží, odkud jezdí pravidelné spoje do centra Prahy (cca 20minut). V Újezdu nad Lesy je veškerá občanská vybavenost včetně několika školek, základní školy (kde je možno studovat i metodou Montessori), mnoha obchodů (Lidl, Penny, Albert, ale i místní tradiční obchody, řeznictví, pekárna atd.). Okolí poskytuje možnosti dlouhých procházek, napojení na místní cyklostezky, nebo sportovní vyžití na vybudované dráze pro in-line bruslení. Podrobnější informace o pozemku v RK na vyžádání.
Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s nízkou úrokovou sazbou. Doporučujeme prohlídku.

Základní informace

Příjezdová komunikaceObecní
Územní plánovací informaceAno
Celková plocha pozemku1314
Jiné plochy1314
Inženýrské sítě na přilehlé komunikaciVodovod, Kanalizace, Elektřina
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?