Archer Reality

Exkluzivně - Prodej stavebního pozemku 1 228 m2, elektřina, Kamenná Horka (okres Svitavy)

896 800,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební pozemek 1 228 m2, včetně inženýrských sítí (elektřina), pro bydlení, obec Kamenná Horka (2km od Svitav).
Stavební pozemek se nachází v obci Kamenná Horka, která sousedí se Svitavami. Je v obklopen stromy, je svažitý a sousedí s ulicí, procházející celou obcí. Elektrické vedení je pod ulicí, vodovod je 200m od pozemku v ulici.

Jedná se o zastavitelnou plochu Z1/3 dle platného Územního plánu Kamenná Horka. Plocha má funkční využití BV - bydlení venkovské, je zde možno postavit 1-2 nadzemní podlaží + podkroví, sklon střechy min. 35 stupňů. Stavební čára není stanovena a vyplyne z budoucí zástavby.

V obci roste nová zástavba rodinných domů. Je zde lanový park, hřiště, kryté sezení u rybníka, kostel s historickou věží. Nedaleko je údolí s Přírodní rezervací Rohová, naučná stezka a zřícenina hradu Boršov.

Velmi klidné místo, autobusová zastávka je 200m od pozemku. Ve Svitavách je kompletní vybavenost: obchody, hypermarkety, služby, restaurace, mateřské, základní a střední školy, nemocnice, pošta, fotbalové hřiště, in-line dráha a koupaliště.

Základní informace

Příjezdová komunikaceObecní
Územní plánovací informaceAno
Územní rozhodnutíAno
Celková plocha pozemku1228
Jiné plochy1228
Inženýrské sítě na pozemkuElektřina

Další vlastnosti

Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?