Archer Reality

Prodej atraktivního bytu 2+1/lodžie, sklep, garáž, 59 m2, OV, (Praha - východ) Velké Popovice

4 990 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji atraktivní byt po celkové rekonstrukci, 2+1 (46,8 m2), s lodžií (5 m2), prostorným sklepem (7,1 m2), užitná plocha 59 m2, s uzamykatelnou garáží 13,6 m2, OV, Velké Popovice.
Pokud hledáte klidné místo k bydlení, které je po citlivé rekonstrukci, kde je vše do detailu promyšlené, aby esteticky ladilo a přitom funkčně sloužilo, s bezproblémovým parkováním ve vlastní prostorné garáži případně před domem, v přírodě, v sousedství lesa a původních rodinných domů, s veškerou občanskou vybaveností a přitom 15 minut autem od Prahy, pak vás byt osloví po první návštěvě. Je umístěný ve 3.NP (z celkových 4NP) bytového domu bez výtahu.

Dispozičně nabízí vstupní předsíň s velkoryse řešenou vestavěnou skříní vč. technické části a umístěné pračky, obývací pokoj s přímým vstupem na lodžii s výhledem do zeleně.
Obývací pokoj stylově vybavený podiem s rozkládacím lůžkem a úložnými prostory, navazující na plně vybavenou kuchyň s elektro spotřebiči (indukční deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem). Samostatná neprůchozí ložnice/ pokoj s odhlučněnou stěnou. Koupelnu s podlahovým vytápěním, se stylovými luxfery, tvoří sprchový kout s umyvadlem, s tepelným žebříkem, vč. toalety (nové zděné jádro). Podlahová krytina moderní laminátová podlaha v dekoru dřeva v kombinaci s dlažbou. Vytápění a ohřev vody ústřední dálkové (s radiátory) ze společné plynové kotelny pro dům. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2021 - nové el. rozvody v mědi, voda/ odpady v plastu, podlahy, stěny, omítky, interiérové dveře, zděné jádro vč. sanity, kuchyňská linka na míru vč. spotřebičů, osvětlení s podhledy, plastová okna se žaluziemi, vstupní bezpečnostní dveře. Je situovaný na východ (obývací pokoj, kuchyně) a na jih (ložnice). K bytu náleží prostorný sklep v přízemí domu (7,1 m2), propojený s vlastní garáží (13,6 m2). Garáž napojena na elektřinu. Nízké provozní náklady. Velice dobré sousedské vztahy.

Velmi dobře fungující SVJ. Dům prošel revitalizací střechy a rekonstrukcí plynové kotelny.

Velmi dobrá dopravní dostupnost - autem směr metro Opatov cca 15min, bus, vlak, centrum obce cca 10 min., v okolí veškerá občanská vybavenost ( školka, škola, lékař, služby, restaurace, potraviny, zimní stadion, pošta, OC Čestlice do 10 min). Vedle tradiční dominanty obce místního pivovaru jsou benefitem parky, lesy, rybníky v okolí. Atraktivní a aktivní obec, sportovní vyžití (turistika, cyklistika, běh). Zajímavá investiční příležitost pro spokojené bydlení.

Na tuto nemovitosti vám pomůžeme zajistit výhodné financování.
Zavolejte a přijďte se podívat. Těším se na společné setkání
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu59
Stav bytuPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha59
V nadzemním podlaží3
Rekonstrukce bytuAno
Rok rekonstrukce bytu2021
Vybavení bytuČástečně
Popis vybavení bytuKuchyňská linka vč. elektro spotřebičů (indukční deska, elektrická trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem) vestavěné skříně na míru, nábytek dohodou
ZdrojeElektro 230 V, elektro 400 V, dálkový vodovod, kanalizace, ústřední - dálkové
Druh objektuSmíšený
Stav objektuVelmi dobrý

Další vlastnosti

Celkem nadzemních podlaží4
VýtahNe
GarážAno
Vyhrazené stáníAno
SklepNe
Sklepní kójeAno
Plocha sklepní kóje7.10
Patro sklepní kóje1
KomoraNe
InternetAno
Kabel TVJiné
PoplatkyPlatby SVJ: 2 837,- Kč, Fond oprav: 1 263,- Kč, Elektřina: 2 300,- Kč, Celkem: 6 400,- Kč
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?