Archer Reality

Exkluzivně - Prodej stavebního pozemku 1 631 m,2 včetně inženýrských sítí, Kamenice - Štiřín

8 000 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Ing. Josef Vodrážka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Exkluzivně nabízíme k prodeji pozemek 1 631 m2, včetně inženýrských sítí (plyn, elektřina, kanalizace, voda), pro bydlení, Kamenice - Štiřín (okres Praha-východ).
Rovinatý a prostorný pozemek se nachází v klidné a žádané lokalitě na velmi praktickém místě, na konci slepé ulice Šeříkové. Na pozemek je přivedena elektřina a plyn, těsně u pozemku připojení na vodu a kanalizaci, většinový podíl na dlážděné příjezdové komunikaci.
ÚPI hovoří o zastavěné ploše 30%, koeficient zeleně 0,5, výška římsy maximální 5m a výška hřebene 8m (při prohlídce lze předat kompletní zprávu).

Štiřín, patřící k obci Kamenice, leží přibližně 20 km jihovýchodně od Prahy a nachází se v těsném sousedství vesnic Struhařov, Všedobrovice a Želivec. Je znám barokním zámkem, ke kterému patří i zámecký park v anglickém stylu s nádhernými přírodními scenériemi, které společně s celým zámeckým areálem vytváří unikátní komorní prostředí. V areálu zámku najdete i devítijamkové golfové hřiště s parem 70.

V malebném a zajímavém okolí je množství cyklotras a turistických stezek, které se přímo nabízejí k aktivnímu odpočinku.

Doporučujeme si udělat čas na prohlídku, spojenou s delší procházkou po tomto krásném koutu naší země, který se nachází nejen u zámku, ale hlavně v blízkosti hlavního města Prahy.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování - lze převzít stávající hypotéku (s velmi výhodnou úrokovou sazbou 2,39%).

Základní informace

Příjezdová komunikaceS podílem k pozemku
Koeficient povinné zeleně50
Územní plánovací informaceAno
Celková plocha pozemku1631
Plocha zahrady1631
Koeficient zastavitelné plochy30

Další vlastnosti

Inženýrské sítě na pozemkuPlyn, Elektřina
Inženýrské sítě na přilehlé komunikaciVodovod
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?