Archer Reality

Prodej bytu 3+kk/B, OV, 93,30m2, Brandýs nad Labem (okres Praha-východ), ul. Kralupská

7 000 000,- Kč / za nemovitost + provize RK a právní servis

Váš makléř

Jana Holečková
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji světlý byt 3+kk se 2 balkony, prostornou komorou a vyhrazeným parkovacím stáním v klidné části obce, Brandýs nad Labem, ul. Kralupská.
Velmi dobře řešený byt 3+kk v novostavbě z roku 2013 je vhodný pro rodinu s dětmi a pro ty, kdo hledají bydlení v klidné části obce v bezprostřední blízkosti zeleně, s výhledem do krajiny a zároveň se skvělou dostupností veškerého občanského vybavení.

Bytová jednotka je situována na 2 světové strany (východ, západ) a z obývacího pokoje s kuchyní nabízí nádherný výhled do rozlehlé krajiny.

Byt je ve velice dobrém, průběžně udržovaném stavu. V roce 2017 byly vyměněny v celém bytě plovoucí podlahy. Na oknech byly instalovány žaluzie a sítě proti hmyzu, v koupelně jsou nové baterie. Kuchyňská linka na míru z roku 2017 byla v posledních 2 letech osazena novou troubou a moderní digestoří.

Přímo v bytě je prostorná komora a v chodbě velké vestavěné skříně a další skříňky přímo na míru. V koupelně je prostorná rohová vana, toaleta je odděleně.

K bytu je přidělená sklepní kóje, zároveň je možné v domě využívat kočárkárnu se stojany na kola. Přímo u domu je parkoviště s vyhrazeným parkovacím stáním.

U domu je autobusová zastávka, nedaleko vlaková stanice a v blízkém okolí veškerá občanská vybavenost. Pravidelný spoj do Prahy - Černý Most, Letňany (20-30 min.).

Přímo od domu lze vyrazit na procházky, cyklovýlety a nebo využít možnosti sportovního vyžití v nedalekém Sportcentru. Milovníky rybolovu osloví nedaleký rybníček, na něž je výhled přímo z oken bytu.

Na tuto nemovitost vám pomůžeme zajistit výhodné financování

Základní informace

Celková plocha objektu93.30
Stav bytuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha85.50
V nadzemním podlaží5
Plocha balkónu7.80
Bezbariérový bytAno
Rekonstrukce bytuAno
Rok rekonstrukce bytu2017
Vybavení bytuČástečně
Popis vybavení bytuKuchyňská linka na míru s troubou (1 rok stará v záruce), moderní digestoří (2 roky). V chodbě vestavěné skříně na míru. Na oknech nové žaluzie a u oken, která se otvírají instalované sítě proti hmyzu. V koupelně rohová vana, nové baterie, odkládací skříňka na míru. 7 let staré plovoucí podlahy v celém bytě v dobrém stavu (lamino).
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace, plyn

Další vlastnosti

Druh objektuSmíšený
Stav objektuVelmi dobrý
Celkem nadzemních podlaží6
Celkem podzemních podlaží1
Rekonstrukce domuNe
VýtahAno
GarážNe
Garážové stáníNe
Vyhrazené stáníAno
SklepNe
Sklepní kójeAno
Plocha sklepní kóje2.20
Patro sklepní kóje-1
KomoraAno
Plocha komory2
Patro komora5
InternetAno
Kabel TVJiné
Pozemek k bytuAno
Plocha pozemku260
Pozemek ve vlastnictví SVJAno
PoplatkyPlatby SVJ: 4 450,- Kč, Elektřina: 1 460,- Kč, Celkem: 5 910,- Kč
Energetická náročnostC - Úsporná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?