Archer Reality

Prodej bytu 3+kk, OV, 82 m2, Horoměřice (okres Praha-západ), ul. Velvarská

7 690 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Marek
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji byt 3+kk v OV, 82 m2, Horoměřice (okres Praha-západ), ul. Velvarská.
Jedná se o velký bezbariérový třípokojový byt se zahrádkou a vlastním parkovacím stáním v uzamčeném dvoře. Velký obývací pokoj je jihozápadně prosluněn francouzským oknem, kterým je propojen s 15 m2 předzahrádkou v tichém vnitrobloku. Nabízí také moderní kuchyňský kout, kompletně vybavený spotřebiči - indukční deskou a digestoří Elektrolux a Whirlpool, horkovzdušnou troubou a velkou lednicí. Ložnice je neprůchozí a má vchod z obývacího pokoje, okna do dvora. Druhý pokoj je se zašupovacími dveřmi za kuchyní. Byt má plastová okna s žaluziemi a plovoucí podlahy, v předsíni a v koupelně dlažbu, prostorné vestavěné skříně. Z předsíně je vchod do sedmimetrové komory, plnící funkci sklepa a šatny. Výhodou je bezpečnost zejména kvalitního sportovního a cestovního vybavení.

V blízkosti (3 minuty) je zastávka autobusů. Dojezdová doba na metro (Bořislavka) je do 15 minut, autobusy ve špičce jezdí v několikaminutovém intervalu. Výhodné spojení na letiště a západní dálniční uzly. V obci je plná občanská vybavenost, supermarket je vzdálen 800 m. V okolí je krásná příroda - pískovcová rokle Housle s kaplí Panny Marie, Kozí hřbety, Únětické údolí, Juliána, Okoř, Tiché údolí, 3 km do Šáreckého údolí.

Zajišťujeme zdarma a rychle nejvýhodnější úvěr.
Prohlídku flexibilně organizujeme bez prodlení.

Základní informace

Celková plocha objektu82
Stav bytuVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha82
V nadzemním podlaží1
Vybavení bytuAno
Popis vybavení bytuKuchyňská linka se spotřebiči, indukční varná deska, digestoř, , horkovzdušná trouba a lednice Elektrolux.
ZdrojePlynové - plyn kotel, elektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace, plyn
Druh objektuCihlový
Stav objektuVelmi dobrý
Celkem nadzemních podlaží3
VýtahAno

Další vlastnosti

Vyhrazené stáníAno
SklepNe
Sklepní kójeNe
KomoraNe
InternetAno
PoplatkyFond oprav: 2 941,- Kč, Elektřina: 1 000,- Kč, Voda: 550,- Kč, Plyn: 900,- Kč, Jiné: 664,- Kč, Celkem: 6 055,- Kč
Energetická náročnostD - Méně úsporná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?