Archer Reality

Prodej RD 110 m2, pozemek 436 m2, Beroun-Zavadilka

8 702 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Vojtěch Hanč
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji dům 5+1 s podlahovou plochou 110m2, Beroun-Zavadilka.
Pěkný rodinný dům 5+1 se zahradou se nachází v části Berouna Zavadilka, plné zahrad a zeleně. Velkým benefitem je klidná oblast a zároveň výborná dostupnost, jak k městské vybavenosti Berouna, tak do Prahy (autem 15 min. na Zličín).

Vedle domu je dvůr s vraty pro vjezd auta. Ze dvora a zahrady je výhled na dolní část Berouna a na protější hřeben vrchu Děd. Dlážděný dvůr 119m2 je dost velký na parkování aut nebo činnosti, vyžadující větší prostor. Je zde také venkovní posezení se stolem a židlemi.

Vstup do domu je přes prostornou chodbu. Vlevo vejdete do prostorné kuchyně a dále do velkého obývacího pokoje. Druhé dveře z chodby vedou do druhého pokoje, dále do třetího, za kterým je koupelna a vedle čtvrtý pokoj. Koupelna je vybavena vanou a toaletou. Z chodby jsou také dveře do sklepa. Dům je z poloviny podsklepen. Proti vchodu jsou dveře a schodiště na půdu a z ní vchod do páté místnosti, která má výhled na město a okolí.

Dům je prosvětlen ze všech světových stran. Kuchyň má okna na jižní stranu do slepé klidné ulice. Pokoje mají okna na západ do ulice, na sever na zahradu a na východ do dvora. Okna jsou plastová s dvojskly. Podlahy mají povrch lino nebo v pokojích koberce. Dům je vytápěn plynovým kombi kotlem přes radiátory ústředního topení.

V kůlnách a ve sklepě najdete spoustu úložného prostoru nebo je možné je využít jako dílnu či hobby místnosti. Stačí vymalovat a můžete hned bydlet nebo je možné provést rekonstrukci s půdní vestavbou a získat velkorysý obytný prostor v dalším patře.

Beroun je město na rozhraní Českého krasu a Křivoklátska. Nedaleko domu vedou cyklostezky a turistické značky do Českého krasu. V docházkové vzdálenosti je vlakové a autobusové nádraží. O něco dál je centrum města s nadstandartní výbavou: supermarkety, restaurace, kavárny, obchody, historické náměstí, akvapark, lední stadion, školy všech úrovní, sportovní a dětská hřiště, zdravotnická zařízení a služby všeho druhu.

K domu pomůžeme zajistit financování s nízkou úrokovou sazbou.
Přijďte na prohlídku.
Třída G - Mimořádně nehospodárná - Energetický štítek budovy (PENB) nebyl dodán.

Základní informace

Celková plocha objektu110
Druh objektuCihlový
Stav objektuDobrý
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha110
Celkem nadzemních podlaží2
Celkem podzemních podlaží1
InternetAno
Kabel TVJiné
Vybavení domuAno
Popis vybavení domuKompletní, zánovní.
Celková plocha pozemku436

Další vlastnosti

Zastavěná plocha125
Plocha zahrady192
Jiné plochy119
Příjezdová komunikaceObecní
ZdrojePlynové - kombi plyn kotel, elektro 230 V, dálkový vodovod, kanalizace
Poplatky
Energetická náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?