Archer Reality

Prodej stavebního pozemku 1430 m2 (Praha - východ), Dolní Lomnice u Kunic, ul. Modřínová

8 120 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

Radek Vatka
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o výměře 1430 m2, určený k výstavbě RD v klidné lokalitě u lesa, vč. inženýrských sítí, (Praha - východ), Dolní Lomnice u Kunic, ul. Modřínová.
Klid, zeleň, lesy i louky, zvlněná krajina, veškerá občanská vybavenost v sousedství, to vše nabízí plně zasíťovaný stavební pozemek, situovaný v žádané a velmi klidné lokalitě, umístěný v sousedství lesa, necelých 20min. jihovýchodně od Prahy.

Pozemek je mírně svažitý, neoplocený, umístěný v nově se rodící oblasti, určené k výstavbě rodinných domů, na okraji obce, v sousedství původní klidné zástavby, na rozhraní mezi Velkými Popovicemi a Mirošovicemi (do 3km).

Dle územního plánu obce se nachází ve funkční ploše BV - bydlení venkovského typu, se zastavitelností do 25%, maximální výška nově stavěných objektů je 1 nadzemní podlaží s možností obytného podkroví (9m). Využití pro bydlení v rodinných domech, k výstavbě objektu pro rekreační bydlení (tj. rodinných domů užívaných pro účely rekreačního bydlení).
Na pozemku je zavedena elektřina a plyn (rozvodná skříň), vodovod, splašková kanalizace, optický kabel. Benefitem pozemku je krajní umístění u lesa.

Dobrá dopravní dostupnost, bus stanice v pěší dostupnost (směr Velké Popovice/ Stránčice žel. zastávka), autem cca 20 min. na metro Opatov, napojení na D1 do 5min., v okolí veškerá občanská vybavenost (školka, škola, lékař, nákupní možnosti, služby, restaurace - sousední Velké Popovice). Výhodou malebná okolní zvlněná příroda, v blízkosti lesy, louky.

Na tuto nemovitost Vám pomůžeme zajistit financování s výhodnou úrokovou sazbou.
Zavolejte a přijeďte se podívat. Těším se na setkání při prohlídce.

Základní informace

Příjezdová komunikaceObecní
Celková plocha pozemku1430
Plocha zahrady1430
Inženýrské sítě na pozemkuVodovod, Kanalizace, Plyn, Elektřina, Optický kabel
Poplatky
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?