Archer Reality

Prodej dřevostavby RD 3+kk na pozemku 181m2, Kamenice u Herálce

5 500 000,- Kč / za nemovitost včetně provize RK a právního servisu

Váš makléř

ARCHER reality
prohlidka@archer-reality.cz
+420 602 107 903

Nabízíme k prodeji výstavbu dřevostavby RD s dispozicí 3+kk, na pozemku 181 m2, Kamenice u Herálce, okr. Havlíčkův Brod.
Pozemek má trojúhelníkový tvar, půdorys ve tvaru T. Dům je situován v jižní části pozemku, je nepodsklepený se sedlovou střechou se třemi štíty. Objekt respektuje stávající okolní zástavbu a nijak ji nenarušuje.
RD má dispozici 3+kk. Jedná se o dřevostavbu, základy lité do základové spáry v plném rozsahu, poté bude vybetonovaná podkladní betonová deska s výztuží. Příčky uvnitř domu budou ze sádrokartonu, izolované. Stropní konstrukce z trámů, pobité OSB deskami a podlaha vinyl. Fasáda objektu je řešena palubkovým obkladem. Okna a dveře plastové, venek černý a vnitřek bílý dekor, parapety dle oken. Střešní krytina černá keramika, svody a okapy černé.
RD bude napojený na stávající el. sloupek (ČEZ). Vodovod z vodovodního řadu, splašková kanalizace povede do jímky, dešťová voda ze střechy bude svedena do retenční nádrže. Vytápění je řešeno TČ vzduch/vzduch, příprava pro kamna (komínová přechodka). Ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem. Koupelna a WC vybavena sanitou (WC, umyvadlo, baterie, sprch. kout, obklad a dlažba - konkrétní rozpočet pro SIKO). Oplocení pozemku ve výši 150 cm - drátěné pletivo zelené poplastované v ceně. Stavební povolení je vydáno, momentálně je hotová základová deska. Možnost klientských změn.
V obci je restaurace, základní občanská vybavenost v Herálci - 3 km - škola, školka, potraviny, vlakové spojení směr Humpolec a Havlíčkův Brod, nájezd na D1 7km.
Na tuto nemovitost zajistíme financování s nízkou úrokovou sazbou.

Základní informace

Celková plocha objektu90
Druh objektuDřevěný
Stav objektuVe výstavbě (hrubá stavba)
Poloha a typ objektuSamostatný
Podlahová plocha90
SklepNe
Celkem nadzemních podlaží2
Nízkoenergetický důmAno
Celková plocha pozemku181
Zastavěná plocha48
Plocha zahrady133
Příjezdová komunikaceObecní

Další vlastnosti

ZdrojeTepelné čerpadlo, jímka
Poplatky
Energetická náročnostA - Mimořádně úsporná
Chcete vědět o nových nemovitostech jako první?